План производства.

Маркетинг » Бизнес план ООО Бансес » План производства.

Страница 4

Таблица 3.8.

Стоимость сырья и вспомогательных материалов (на смену).

Виды и наименование сырья

2002 год

2003 год

Кол. шт. кг.

Цена руб.

Стоим.

руб.

Кол. шт. кг.

Цена руб.

Стоим.

руб.

1.

Мука

196,96

7,0

1378,7

393,92

8,4

3308,9

2.

Сахар

45,65

12,0

547,8

91,3

14,4

1314,7

3.

Яйца, шт.

600

1,2

719,57

1200

1,44

1728,0

4.

Маргарин

28,2

20,0

564,9

56,4

24,0

1353,6

5.

Дрожжи

2,1

14,0

29,4

4,2

16,8

70,6

6.

Повидло

5,56

25,0

138,9

11,12

30,0

333,6

7.

Творог

12,75

20,0

255,0

25,5

24,0

612,0

8.

Сырная масса

9,9

30,0

297,0

19,8

36,0

712,8

9.

Молоко сгущен.

10,74

23,0

247,0

21,48

27,6

592,8

10.

Орехи

3,6

25,0

90,2

7,2

30,0

216,0

11.

Соль

2,23

2,0

4,46

4,46

2,4

10,7

12.

Ванилин

0,098

70,0

6,9

0,196

84,0

16,46

13.

Уксусная кисл.

0,07

25,0

1,7

1,14

30,0

34,2

14.

Лимонная кисл.

0,02

75,0

1,6

0,04

90,0

3,6

15.

Сода

0,03

8,0

0,2

0,06

9,6

0,57

16.

Амегоний

0,019

200,0

3,95

0,038

240,0

9,12

17.

Разрыхлитель

0,026

200,0

5,2

0,052

240,0

12,48

18.

Мак

5,5

30,0

165,0

11,0

36,0

396,0

19.

Масло растит.

1,43

12,0

17,2

2,86

14,4

41,2

Итого

348,9

-

4474,7

697,8

-

10767,3

20.

Упаковка

1,4

25,0

35,0

2,8

30,0

84,0

21.

Этикетка

2800

0,002

5,6

5600

0,03

13,4

Итого

-

-

40,6

-

-

97,4

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8

Подобные статьи:

Процес купівлі товару
Усвідомлення потреби – пошук інформації – оцінка варіантів – рішення купити – реакція на покупку. На процес впливають реклама, просування, консультації продавця, думка радників (друзів, сім'ї), суб'єктивні фактори. ...

Потреба та її обгрунтування
Потреба в безпецi iснувала завжди i буде iснувати постiйно. Не треба робити детального аналiзу для виявлення того, що проблема охорони лежить, як нiколи, гостро. I не тiльки для керiвникiв пiдприємств чи полiтичних дiячiв. Квалiфiкованої охорони потребують всi прошарки суспiльс ...

Исследования маркетинговой деятельности для предприятий питания
Как было сказано выше, под методами исследования мы понимаем методы сбора информации. Одним из эффективных методов исследования о предпочтениях потребителей можно считать : - информация торговых корреспондентов - торговых работников (обычно продавцов), за особую плату регуляр ...